Detaljer
Tidspunkt:

5. november 2016  |  kl. 18:30 - 01:30

Billetoplysninger: https://www.facebook.com/events/315299588835496
Arrangør

Kim & Hallo

Billetoplysninger: https://www.facebook.com/kimoghallo/
Sted
Rønbjerg hallen

7800, Skive, Denmark

For andet år i træk står den på Tyrolerfest i Rønbjerg Hallen. Lørdag aften 5. november åbnes dørene op til ægte tysk bierfest stemning og fantastisk dansemusik.

Tyrolerfesten bliver selvfølgelig med lange borde, skummende Hancock øl i store krus (træn bare overarmene op, da vi serverer 1 liter øl) samt underholdning/musik med det lokale danseorkester Kim og Hallo samt top tyrolerunderholdning med Günther Krautseppl – kendt fra Danmark har Talent 2016.

Aftenen starter med servering af ægte bierfest mad, nemlig wienerschnitzel med tilbehør, grillpølser samt æblekage.

Herefter går aftenen sin gang med masser af fællessang, musik og dans.

For at alle skal komme i den rigtige stemning vil hallen selvfølgelig være tyroler-oppyntet med udsmykning i loftet og på bordene, stor teltbar, hyggelig træbar og dansegulv.

Sidste år kom rigtig mange udklædt i enten lederhosen og ternede skjorter for mændenes vedkommende og tyrolerkjoler ”dirndl” for kvindernes. I år håber arrangørerne, at endnu flere kommer udklædt.

Kommer I flere, der gerne vil sidde sammen, er det bare at sende en mail, så sørger arrangørerne for, at det kommer til at ske.

Billetsalget til Tyrolerfesten er startet. Du kan købe din billet hos Strøgets Vinhandel i Skive eller i SuperBrugsen i Vinderup.

Del med en ven