
Skaldyrsfestival, Fiske- & Skaldyrsbuffet, Lørdag d. 4/6 – 2022 (Bord 1)
Et mekka for sanselige oplevelser 4. juni, kl. 19.00-01.00. Når dagen går på held – og tusindvis af livsglade mennesker har tilbragt en pragtfuld dag på havnen i Nykøbing M., kan man se frem til aftenens fiske- & skaldyrsbuffet i teltet på kajen med de toppede brosten. Glæd jer til en fantastisk oplevelse. www.skaldyrsfestival.dk
Menu 2022
Dampet Limfjordsmuslinger med hvidvin, safran og sommerurter.
Hertil aioli og rustikke landbrød. (Serveres ved bordene.)
Buffet:
Cremet muslingesuppe med hvidvin, safran og sommerurter.
Kraftig reje-bisque med dild og cognac (på suppe-buffet).
Varmrøget laks med marineret rejer, sprøde salater og pikant caviart dressing
”pil selv rejer” med dild mayo og citron
Ristet kammuslinger med sprøde salater og ærtecreme og havgus
Bagt Vesterhavs torskeryg med syltet rødløg, frisse´og æggecreme fra Vibensfryd
Taskekrabbeklør med fermenteret syrnet-flødecreme og purløg
Ørredsalat med nye marineret kartofler og østers mayo og salturt
Kulmulefilet med langtidsbagte tomater, sommerpesto og sprøde chips
Klassisk tunmousse med dild og caviart
Lune tarteletter med muslinger, krebs og asparges i cremet veloute´
Lune fiskefrikadeller med grov remoulade og citron
Bulgur – tomatsalat med saltet mandler og Morsø olie og eddike
Grøn sommer æblesalat med lækkerier fra Thy Økobær og Rav fra Thise
Limfjordsplanke med Caviart, Vilsund Blue specialiteter og tangsalat
Buffeten serveres med rustikke landbrød og tangbrød fra bageriet
Der tages forbehold for eventuelle ændringer
Pris: Kr. 485,- pr. person + gebyr
BEMÆRK: Da der bestilles plads til et specifikt bord, skal man bestille samlet hvis man ønsker at sidde sammen, og der kan ikke suppleres med flere pladser ved samme bord senere.